Vårdnadstvist

Erfaren advokatfirma inom familjerätt och vårdnadstvist

En advokatfirma med särskilt fokus inom familjerätt

Familjerätt är ett stort juridiskt område som omfattar allt sådant som har med familjens rättsställning att göra samt vilka rättigheter och skyldigheter familjemedlemmar har i förhållande till en uppkommen situation.

De allra flesta ärenden inom familjerätt handlar i regel om barn och vårdnadstvister som uppkommit och äktenskap, men också arv, bodelning och testamenten är sådana områden som familjerättsärenden kan komma att handla om.

Advokatfirman Defens är särskilt inriktade mot att hantera ärenden som rör familjerätt och i synnerhet att hantera och lösa vårdnadstvister. Behöver du hjälp av någon som verkligen skulle kunna företräda dig och dina intressen i en vårdnadstvist, äktenskapsskillnad eller annat familjerättsligt ärende så är du välkommen att höra av dig till oss på 08-242610 eller genom att fylla i kontaktformuläret.

Domstol för familjerätt och vårdnastvister

Att ta hand om själva vårdnadstvisten är inte det enda vi gör, utan vi kan också hjälpa till med att hantera och finna lösningar för barns boende, verkställighet av umgänge och underhållsbidrag m.m. Det är bara att fråga oss om just ditt vårdnadstvistsärende så hjälper vi dig. Då vi har bred kompetens inom familjerätt så kan vi också företräda dig vid bodelning, kvarsittanderätt, sambo- och äktenskapsfrågor samt arvsrätt.

Det viktiga är att du ser till att få den hjälp du behöver när du hamnar i en situation som kräver juridisk assistans

—Nils Svantemark, Advokat

Välkommen till oss!

Vi är en advokatbyrå med advokater och jurister som är specialiserade på familjerättsprocesser och vårdnadstvister. På den här webbplatsen tillhandahåller vi information till dig som behöver hjälp vid en vårdnastvist och hur du går tillväga för att få professionell hjälp av våra kunniga och erfarna advokater och jurister som tillvaratar dina intressen. För oss är du som klient alltid i fokus och vi finns där för dig när du behöver oss.

Kontakt

Behöver du komma i kontakt med en bra och erfaren advokat för att få hjälp med din vårdnadstvist så är du välkommen att ringa oss direkt på 08-242610 då vi erbjuder kostnadsfri telefonrådgivning, eller skicka ett mail till [email protected], alternativt använda kontaktformuläret.

Advokatfirman Defens

Kornhamnstorg 57
111 27 Stockholm

Tel: 08-24 26 10

E-post: [email protected]

Facebook

Nyhetsbrev

Vill du få löpande information från oss? Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Länkar

Brottsofferjouren

Ladda ner vår app

Som en av få advokatbyråer har vi en egen app där klienter bland annat kan chatta krypterat med oss. Ladda ner Defensappen på Appstore eller Google Play.

Defensappen på Appstore Defensappen på Google Play

Vänd dig till oss när du behöver rättshjälp

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)