Vårdnadstvist

Erfaren advokatfirma inom familjerätt och vårdnadstvist

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedanför så återkommer vi till dig inom kort. Det går också bra att ringa till oss på 08-24 26 10 eller skriva ett e-postmeddelande och skicka till [email protected]

Advokatfirman Defens ger inledande konsultation helt kostnadsfritt som gäller vårdnadstvist eller andra familjerättsfrågor.


(Lämna tom)

Välkommen till oss!

Vi är en advokatbyrå med advokater och jurister som är specialiserade på familjerättsprocesser och vårdnadstvister. På den här webbplatsen tillhandahåller vi information till dig som behöver hjälp vid en vårdnastvist och hur du går tillväga för att få professionell hjälp av våra kunniga och erfarna advokater och jurister som tillvaratar dina intressen. För oss är du som klient alltid i fokus och vi finns där för dig när du behöver oss.

Kontakt

Behöver du komma i kontakt med en bra och erfaren advokat för att få hjälp med din vårdnadstvist så är du välkommen att ringa oss direkt på 08-242610 då vi erbjuder kostnadsfri telefonrådgivning, eller skicka ett mail till [email protected], alternativt använda kontaktformuläret.

Advokatfirman Defens

Kornhamnstorg 57
111 27 Stockholm

Tel: 08-24 26 10

E-post: [email protected]

Facebook

Nyhetsbrev

Vill du få löpande information från oss? Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Länkar

Brottsofferjouren

Ladda ner vår app

Som en av få advokatbyråer har vi en egen app där klienter bland annat kan chatta krypterat med oss. Ladda ner Defensappen på Appstore eller Google Play.

Defensappen på Appstore Defensappen på Google Play

Vänd dig till oss när du behöver rättshjälp

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)