Vårdnadstvist

Erfaren advokatfirma inom familjerätt och vårdnadstvist

Specialister på vårdnadstvister och familjerätt

Behöver du en advokat eller jurist som tar tillvara på dina intressen och sätter dig som klient i centrum så ska du vända dig till Advokatfirman Defens. Det spelar ingen roll var du befinner dig. Vi är hela Sveriges advokatfirma med kontor i Stockholm men kan företräda dig där du finns. Du kan också kontakta oss per e-post eller via kontaktformuläret när det passar dig, eller ringa oss på 08-242610 för kostnadsfri rådgivning, även efter ordinarie kontorstid om du känner att ditt ärende är brådskande. Numera kan vi även anordna digitala möten med lämplig internettjänst. Du kan också ladda ner vår app och kommunicera med oss i vår krypterade chatt som finns i appen. Appen är gratis och kan hämtas hem på Appstore eller Google Play.

Att se över sin klients intressen handlar inte bara om att utföra ett bra kvalificerat jurdiskt arbete, utan också om att försöka hålla nere kostnaderna. Detta görs genom att klargöra dina möjligheter till rättskydd och rättshjälp, men också genom att alltid göra vårt yttersta av den tid vi upptar och lägger ner på att företräda dig och dina intressen.

Våra juridiska ombud

På Defens Advokatbyrå Stockholm finns advokater och jurister som är specialiserade på att hantera vårdnadstvister med erfarenhet från etablerade advokatbyråer, domstolsväsende samt åklagarmyndighet. Alla principaler på byrån är tingsmeriterade.

Anton Strand
Advokat / Delägare

Tel: 073 - 58 93 638
E-post: [email protected]

Gustaf Ljungström
Advokat / Delägare

Tel: 073 - 44 38 070
E-post: [email protected]

Anna Ekström
Advokat

Tel: 070 - 810 11 76
E-post: [email protected]


Johan Nilsson
Advokat

Tel: 070 - 49 21 539
E-post: [email protected]

Jesper Thurén
Advokat

Tel: 073 - 025 21 98
E-post: [email protected]

Nils Svantemark
Advokat

Tel: 070 - 072 46 30
E-post: [email protected]


Albin Rundqvist
Biträdande jurist

Tel: 070 723 88 70
E-post: [email protected]

Linnea Larsson
Biträdande jurist

Tel: 073 - 687 10 36
E-post: [email protected]

Nora El Massry
Biträdande jurist

Tel: 079-067 04 37
E-post: [email protected]

Vill du komma i kontakt med någon av våra advokater eller jurister. Ring 08-24 26 10.

Välkommen till oss!

Vi är en advokatbyrå med advokater och jurister som är specialiserade på familjerättsprocesser och vårdnadstvister. På den här webbplatsen tillhandahåller vi information till dig som behöver hjälp vid en vårdnastvist och hur du går tillväga för att få professionell hjälp av våra kunniga och erfarna advokater och jurister som tillvaratar dina intressen. För oss är du som klient alltid i fokus och vi finns där för dig när du behöver oss.

Kontakt

Behöver du komma i kontakt med en bra och erfaren advokat för att få hjälp med din vårdnadstvist så är du välkommen att ringa oss direkt på 08-242610 då vi erbjuder kostnadsfri telefonrådgivning, eller skicka ett mail till [email protected], alternativt använda kontaktformuläret.

Advokatfirman Defens

Kornhamnstorg 57
111 27 Stockholm

Tel: 08-24 26 10

E-post: [email protected]

Facebook

Nyhetsbrev

Vill du få löpande information från oss? Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Länkar

Brottsofferjouren

Ladda ner vår app

Som en av få advokatbyråer har vi en egen app där klienter bland annat kan chatta krypterat med oss. Ladda ner Defensappen på Appstore eller Google Play.

Defensappen på Appstore Defensappen på Google Play

Vänd dig till oss när du behöver rättshjälp

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)